tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kuranpalvontaa


Tein lapasia lapsille. Avaruuskuosisia tuli kahdet, kun ekat oli liian pienet. Muistaako joku tämän kankaan? Se on ikivanhaa pulia, vanhasta kunnon Ekopirpanasta tilattua. Ei tainnut silloin paljon muita kestovaippatarvikekauppoja ollakaan! Minä tosin tein tuosta kerettiläisenä ruokalappuja ja nuokin palat on leikattu niistä vanhoista ruokalapuista. Kukkakangas on samaa, josta tein tyttärelle takin. Kämmenen puolella taas on Kangastukusta tilattua FOV:ia, tosin tuo oli vielä hetki sitten ulkoiluhousujen lahje. Varsinaiset kierrätyshanskat siis tällä kertaa. Sisällä ja resorina on merinoneulosta.Koska Star wars on niin älyttömän upee, virkkasin Boba Fettin. Tässä tuli nyt se moka, että olen virkannut aina silmukan takalenkistä. Jäi ikävän löysäksi ja sisuskalut paistaa läpi, mutta leikkiä se ei haittaa.


Viitta tieteskii kuuluu tälle tyypille.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

ei jestas, tyypeillä on ihan uniikit kurarukkasetkin!! oliko siulla mikä kaava, osaisiko tällainen tumpelokin tehdä? pulia löytyisi nääs..

Elvina kirjoitti...

Yhdessä Ottobressa oli ihan pienten lasten hanskoihin kaava. Otin siitä ja Ruskovillan lapasista mallia. Täytyy kyllä sanoa, että oli se helppoa. Villa tuntuisi olevan tosi hyvä sisus, mutta varmaan myös ohut fleece vois toimia. Aattelin tehdä myös parit bambusisuksiset vähemmän märille keleille. Näitä en oo mitenkään saumoista teipannu enkä edes aio. Aattelin, että se villa auttais kuitenkin vähän, jos pahoja kastumisia tulee.

Meillä ois nyt sit vapailla markkinoilla yhdet pieniksi jääneet avaruuslapasten alkiot, siis ilman vuoria ja resoria, jos kelpais jollekin. Kuviot ei oo ihan samat, vaan toisessa taitaa olla robotti ja toisessa avaruusalus. Vaihtuisi helposti esimerkiksi hanskankokoisiin pul-paloihin, kuviollisiin mielellään.

unisukka kirjoitti...

Mun on jo pitkään pitäny näitä tehdä, mutta en oo saanu aikaiseksi hankittua kaavaa tai järkeiltyä sitä. Noi avaruusalkiot kiinnostais kyllä, meillä on yhdet nelivuotiset kädet ja yhdet puolivuotiset kädet kasvamassa perässä. Turkoosia Pöllöset-pullia näytti löytyvän varastosta ylimääräistenkin hanskasten verran, josko se sattuisi kiinnostamaan. Voidaan yksäreillä sopia lisää, jos näin käy.