lauantai 10. toukokuuta 2008

Iila Piilohektori
Tässä on Iila Piilohektori eestä, ei nyt ihan takaa, mutta ainakin se makaa. Noin sata kertaa kuvasin ja täräytin kameraa jotenkin pöljästi. Tihrustakaa tästä, en enää tänään koske mihinkään optisiin kotkotuksiin.

Iila ei oikein tiennyt mitä käpälillään tekisi, mutta annoin sille sydämen sylkkyyn, niin johan ote asettui. Asettumista saattoi edesauttaa myös tujaus kuumaliimaa. Tietääkö joku mistä tuo nimi tulee? Minä en tiedä. Oisko jossain lastenohjelmassa? Vai mistä rinnakkaistodellisuudesta meidän ipanat noita nimiä oikein repivät?

Äiti-kultani sanoi, että hänelle saa antaa lahjaksi aina Tildaa, niillä voi sisustaa verantaa. Kyllä äiti aina tietää, millä saa lapselle hyvän mielen! Minäkin tiesin tänään, kun tätä räpelsin: tytär sai osallistua kääntämishommiin kääntämällä ylijäämäpalasia pöydältä roskikseen. Ja silmät loistivat! Äidillä on kuulemma aina ihania ompelustehtäviä.

Huomenna on äitienpäivä, onnea Pirkko!

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Sinulla on hienoja käsitöitä :) Alunperin tulin kurkkaamaan blogiisi sen takia, kun ajattelin että ompas sinulla nätti sängynpeitto (se joka näkyy koirakuvissa alustana) ja löytyihän blogistasi paljon muutakin ihanaa :))

Elvina kirjoitti...

Juu, tuo täkki on ihana! Se ei kuitenkaan ole omaa tuotantoa, vaan Hobbyhallin muinaisesta alesta haalittu. Kiva, jos täällä on muutakin mukavaa!