tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kesäkranssi


Tämän kanssa poltin päreeni, ei kun siis sormeni, kun tuikkasin kuumaliimaa vähän suurpiirteisesti sinne sun tänne. Tämä on äidilleni, joka tykkää värikkäistä jutuista. Äiti täytti eilen jotain 25 vuotta vai olikse 96. --> Jotain siltä väliltä.

Kun noista ei aina voi mennä ihan takuuseen, niin kyllä se alalaidan hurjapää on etana. Sen yläpuolella on kukkanen ja sitten on sudenkorento. Ylhäällä olevat keltavihreät on sit vissiin kiivilintuja, ja kukkaset te tunnistattekin minua paremmin. Ei oo tuo meikäläisen herbaario viime aikoina oikein laajentunu. 

Kranssipohjan teki äiti ihan itse. Näppärää tällainen lahjominen, kun vaan ottaa sankarin luota ajoissa jonkun minkä tahansa esineen ja tuunaa sen sitten mielensä mukaan. Käy halvaksikin ja siitähän se sankari varmaan tykkää, kun on kerran tullut hankkineeksi sen jonkun. 
 


2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Hei Elvina!

Kiitos mukavasta synttärivaihdon lahjasta, jonka sinulta tänään sain! Mukavaa kun saa lahjoja vielä näin myöhemminkin. Muutama paketti on edelleen tulematta ja Hanniksen kanssa olen sopinut, että hän lähettelee paketin vasta päästyään kotoiseen suomeen :´).

Elvina kirjoitti...

Heh, onneksi en sitten ollutkaan vihoviimeinen. Ehkä tämä keskikesä on hankala synttäriaika, mutta niin on kuulkaas se joulunalusviikkokin! Onnea Maissille vielä kertaalleen!