tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ihan ällikällä lyötynä

Osasin tälle päivälle odottaa Panduron pakettia, joten ajelin mökiltä aika rivakkaa vauhtia kotiin. Varttia vaille postin sulkemisaika avasin kotioven ja ihmettelin kahta postin lappua. Älysin siitä sitten painua sinne postiin ja matkalla jo huomasin, että toisen paketin sisällöksi oli merkitty salainen tilda-ystävä!!! No joo, arvasin kyllä, ettei ystäväni ole raaskinut itseään tänne lähettää, ainakaan paketoituna, mutta tähän saakka saamistani jutuista osasin jo aavistaa, että jotain muuta tosi kivaa oli tulossa.

Arvatkaa kihelmöikö tässä vaiheessa! Suurempi Panduron paketti jäi ihan kakkoseksi, koska sen sisällön sentään tiesin etukäteen. (Suuret kiitokset silti Katruskalle Ruotsiin sen lähettämisestä!)


Ja ei kun repimään pahvia! Voitteko uskoa, että sain nämä kaikki!!! Kyllä se on kuulkaa niin,että meikäläisen salainen Tilda-ystävä on se kaikkein ihanin. Ja mistä se taas tiesi, että juuri noita leikearkkeja minulla ei ollut ennestään, vaikka aika montaa sorttia löytyykin?! Asutko kuitenkin meidän sängyn alla? Vaatehuoneessa? Siis aivan järjetön määrä kaikkea niin ihanaa tilpehööriä!

Salainen ystävä vihjailee, että Lappeenranta olisi toinen kotikaupunki. Hmm.... onkohan kukaan maininnut tällaisesta foorumissa? Jotenkin ehkä kuulostaisi tutulta, mutta enpä nyt saa yhtään kiinni, että kuka sellaista olisi sanonut. No, tässä nyt ollaan ihan puulla (tai Tilda-napilla) päähän lyötynä, ettei äly paljon kulje muutenkaan. Huh heijaa, pitääpä oikein uppoutua tuohon kasaan hetkiseksi!

KIITOS!

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Ihana paketti...kateeksi käy!!

Salainen Tilda-ystävä kirjoitti...

Tosi kiva että ylläri oli mieluisa!!!

terkuin salainen ystävä :-)

Hannis kirjoitti...

Hauska juttu se meidän ristiin meno näissä asumisasioissa! Mehän asutaan meinaan suunnilleen samoilla seuduilla nyt Espoossa, missä te olette kans olleet :-)

Elvina kirjoitti...

Hannis, onkohan meille jaettu jotkut Lappeerannan ja Espoon päivystysvuodet? Laitoin muuten joku aika sitten Tildan kautta viestiä. Tartten yhteystietosi, että voin lähettää sen hyvänkierrätyslahjan.

Hannis kirjoitti...

Juu, sain viestin, mutta unohdin vastata! Laitan sulle viestiä Tildan kautta pian :-)