keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Tohtori Tilda


Pääsinpäs kerran elämässäni oikein tosi hienoihin juhliin, kun sukulaiseni ja ystäväni väitteli itsensä tohtoriksi. Tein lahjaksi lääkärinuken, joka kaikessa tildamaisuudessaan muistuttaa sen verran erehdyttävästi tätä tuoretta tohtoria, että oikein rankkana päivänä sen voi iskeä vastaanottoon sijaiseksi. On sillä sentään oma stetoskooppi mukana. Tässä oli aika paljon työtä, koska yhdistelin useampaa eri kaavaa eri kirjoista. Meinasi tulla itkukin jo välillä, mutta ei sitä oikein viitsinyt keskenkään jättää. Lopputulokseen olen taas kerran vallan tyytyväinen!

Kaiken maailman pikkunäpertely on mieheni käsialaa. Stetoskoopin hän väänsi tollasesta rautalangasta ja parista puuhelmestä.


Nimikyltti toteutettiin mieheni työpaikalla. Ihmehomma siinäkin jollain. Kirjaimet ovat vain 2 millimetrin korkuisia.


5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

ihan mahtava!!!

Tilda Fans kirjoitti...

Fabulous! I just loved the little details!

Anonyymi kirjoitti...

VAU !
Ystäväni on juuri valmistunut lääkäriksi ja ajattelin juuri jotain tälläistä.. meinasin käyttää kotienkelin kroppaa ja jotenkin siihen soveltaa vaateet

terkuin
Miikkulainen69..
nimi tuossa kun en saa konetta taas toimimaan ja tuonne kirjauduttua..

Elvina kirjoitti...

Miikkulainen, minä yhdistelin joulukirjojen kaavoja. Pääasiassa kaava on suuren enkelin, joka on Tildan talossa -kirjassa. Satumaisesta talvesta sitten otin takin kaavan, sieltä sopi yksi takki vallan loistavasti sellaisenaan, kun vaan pituutta lisäsi helmaan ja hihoihin. Ensin luulin, että tarvittaisiin paaaaljon isompi takki, ja tein lumiukon takin, mutta se sai jäädä harjoituskappaleeksi.

Che Birba kirjoitti...

Wow!! It's perfect!!

Laura from Italy