keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Sekalaisia tuotoksia keväältä

Koska vietin pari kuukautta vessassa oksentelemassa tai sairaalassa oksentelua välttelemässä, en ehinyt paljoakaan ommella. Sitä ennen tein kuitenkin itselleni paidan, joka onneksi venyy äitiyspaidaksi!
Ja siis valokuvaustaidotkaa eivät ole ehtineet muuttua olennaisesti sitten viime näkemän... Nuo rypyt kuitenkin oikeastaan kuuluvat asiaan, koska kangas on ihanaa Nanson viskoosineulosta, joka asettuu sileästi vain päälle.

Nämä rypyt sen sijaan kuuluvat asiaan, sitä poimutettiin kuulkaas kauan ja hartaasti oikeaan kohtaan. En ole ehtinyt vielä viimeistellä hihansuita ja helmaa, enkä ehdikään, koska tämä on suunnilleen ainoa paita, joka mahtuu päälle.

Tämä mekko on rypyssä ihan vaan siksi, että revin sen just äsken kaapista kuvattavaksi. Kangas on ihanaa vakosamettia, mikä ei kyllä tästä kuvasta käy ilmi, ja kaava on Gyntherin Ompele lapselle -kirjasta. On muuten aika hyvin piilotettu ne kaavat niihin epämääräisiin viivoihin siinä kirjassa... Ja sitten tuossa on tuo "välipala", joka venyi eri tahtiin ylä- ja alakappaleisen kanssa! Kiinnitin sitä ainakin kolme kertaa, ja sitten sai riittää. Mutta tytölle tämä on mieluinen, koska siinä on taskutkin. Oih! Tein muuten keväällä toisenkin ihanan vakosamettivaatteen Tyllelle, mutta en löydä sitä mistään!

Sitten ihan tässä männäviikolla tein pienet taulut lasten kavereille synttärilahjoiksi. Näistä tuli aika kivat, vaikka vihreäpohjaisessa ei lintu oikein erotukaan yhtä kivasti kuin toisessa.2 kommenttia:

Kapu Karvakorva kirjoitti...

Eksyin tänne pitkästä aikaa ja ihanan paidan olit ommellut! Ja mikä ihana karkkimekko ;) Nam.

Hassua, että eksyin juuri tänne ja huomasin samalla, että meillä nähtävästi seuraavien lasten LA:t on aika lähekkäin, kun meillä takana 23+6 raskausviikkoa.

Parempaa vointia omaan odotukseesi! Ja aurinkoista kesää!

Elvina kirjoitti...

Kiva kun jätit merkin käynnistäsi! Täytyykin tulla siun blogiin vastavierailulle oikein ajan kanssa. Pikasilmäykselä näytti jo niin kivalta.