sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Murheenkryyni


Lapset tarvitsevat yksivärisiä paitoja, ja tämän yksivärisempään en kykene. Mutta on se bambujoustis sitten ihanaa! Kumpikin ipana on sovittanut paitaa, eivätkä olisi halunneet sitä lainkaan riisua, vaikka on hirveä helle.

Kaula-aukon resorin sauma meni väärään kohtaan, ja ompelukoneeni hylkii sitä riivatun kaksoisneulaa, eikä tee kaunista ommelta näin joustavalle kankaalle. Kyllä otti päähän, kun tällaista vartissa valmista saa kolme varttia purkaa ja kirota. Mutta tuo kaava, sama Zoe, on niin ihana! Se vallan itsestään pukeutuu lasteni päälle!

Paidan alla on tämän päivän kirppislöytö, suloinen 70-luvun lakana. Tytär tilasi siitä mekon ja poika pussihousut. Ja kas, maha pyrkii kuvaan myös.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Eikö kaksoisneulaongelmaan auta edes ylälangan kireyden hienoinen löysytys? Oma koneeni kaipaa sitä säätöä aina hyvin joustavilla kankailla kaksoisneulailtaessa. Kiva malli jokatapauksessa!

Elvina kirjoitti...

Ei auta ei. Kokeilin äitini konetta, ja sillä onnistuikin lankojen löysäily, mutta äidin kone on harmillisesti äidin... No, yksi ratkaisu muhii jo mielessä, huomenna kyselen kaupan sedältä vähän lisää.

Kävin heti kylässä siun blogissa, olipas siistejä ompelutöitä!

Tundra kirjoitti...

Hymyilyttää ihan väkisinkin tuo kuvaan pyrkivä maha :)
Siistin näköinen paita sulla, minusta joustavat kankaat on kaikista viheliäisimpiä ommella!

Anne kirjoitti...

no heti piti tulla kurkkimaan kun sain vinkin ;) ihania tekeleitä!! enkä edes tajunnut että tuossa ylimmässä kuvassa oli mahakin ellet erikseen sitä olisi maininnut :D