lauantai 17. lokakuuta 2009

Kaikki pitää blogata


Inhoan kaikkia siteitä, mutta nyt kun näitä rupesin tekemään, tein sitten mahdollisimman mukavista materiaaleista, ettei ainakaan sen takia ärsytä enempää. Vielä tarvittaisiin noita pieniä lisää, mutta ei oo nyt sopivaa pulia. Piti siis tehdä ihan valtava kangastilaus taas, kahteenkin kauppaan. Kaikissa näissä on siis ihoa vasten bambua eri muodoissaan, collegena ja joustofroteena. Imuna on bambuhamppua.


Pöksyjä vasten on laminoitua trikoota. Kokeneemmat kertoi, että tavispul liukuu liikaa, niin ehkä tuo toimii mukavammin. Saumurini jotenkin äyvää vastaan, mutta ehkei se hyppivä tikki siellä kalsareissa niin kauheasti häiritse. Ja toi päättelykin on taas vähän hakusessa, ku ei oo tullu aikoihin tehtyä mitään sellaista, missä saumurointi jää näkyviin.

Parasta näissä oikeastaan on se, että saa tehokkaasti jämäkankaat käytettyä. Laskin just, että 60 cm bambufroteeta riittää vauvan kietaisubodyyn, toisen bodyn kanttaukseen, puolipotkareihin ja kahteen erikokoiseen siteeseen, ja vielä jää pariin liivinsuojaan sopivat pylpyrät. Poisheitettäväksi jää todellakin vain riekaleita.

Ai nii, nepithän näistä vielä puuttuu. Sellaset siis kuitenkin tulee.

1 kommentti:

piippanen kirjoitti...

Mulla on ollut samanlaisia ongelmia saumurin & PUL:in kanssa, ja VARSINKIN liivinsuojien kanssa, kun olen vähänkin paksumpia yrittänyt saumuroida... kamalaa sätöstä tulee. Olis vissiin vaan pitänyt ostaa kalliimpi ja parempi saumuri, jota vois vähän säätää paksummillekin materiaaleille.