torstai 26. marraskuuta 2009

Soihdut sammuu, kaikki väki kukkuuPukin paja on auki, mutta melko epäsäännöllisesti. Yhtenä päivänä ehtii leikata kankaat, toisena saumuroida suunnilleen kaikki saumat, kolmantena saattaa ehtiä tappelemaan peitetikkikoneen kanssa ja kas, sittenhän ne paidat jo onkin valmiita. Itse asiassa peitetikkikoneen kanssa meni ihan hyvin tällä kertaa. Kaikkein eniten aikaa menee langanpätkien päättelemiseen, kun kuitenkin tarkoitus on tehdä näinkin yksinkertaisia paitoja. Kaava on Ottobren Creative workshop parhaat t-paidat. En nyt menis sanomaan, että nuo parhaat on. Mutta ehkä ne on tosiaan Ottobren parhaat.

Kaksi kivaa tunnustusta olen saanut, jee! Kiitos! Niihin palaan tässä joku päivä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Vau. Vau. Siusta on tullut ompelija! En muista oltiinko ala-asteella samoila kässän tunneilla, mutta Heli oli se joka huusi ompelukoneelle "Tapan siut!" ja minä olin jo asetta etsimässä. Mutta että siusta on tullut ihan mahoto. Mielettömiä vaatteita!

Et muuten ikinä arvaakaan, kuinka oon siuta ikävöinyt. :´)

Elvina kirjoitti...

Vai on teidän kässäntunneilla suunniteltu murhia ;D!!! Mie keksin ompelemisesta jonkun hyvän puolen jo opiskeluaikana kässänopetuksen opintojen kohdalla, mut lopullisesti innostuin, kun tuli noi lapset. Pihi ihminen kun repii kaiken hyödyn sieltä mistä urti saa, ja aina sitä muutaman roposen säästää, kun ite tekee (ja melkein yhtä hyvin teen ku kaukoidän pikkulapset).

Laura kirjoitti...

Niin ja miullekin on tuota jälkikasvua kertynyt yhden ihanaisen tyttösen verran, as you know. Kuvia saa käydä ihmettelemässä Facebookissa jos jaksaap. Mie olen nähnyt teidän Vellamosta ja Aatoksesta jonkun tosi vanhan vauvakuvan, ja en pistäis vastaan jos näkisin uudempiakin versioita - niin ja siitä Tellervoisesta toki myös! (Tämä on pikemmminkin vaatimus kuin pyyntö.)