sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Arpa on heitetty!


Arvoin täällä, vaikka olisinkin halunnut käyttää jotain mainiota lottopallokonetta. Tämä vekotin tarjosi numeroksi 31, ja useamman laskutoimituksen ja tarkastuskierroksen jälkeen voin julistaa voittajaksi
*
(rumpujen pärinää)
*

Kävin tietysti heti pläräämässä Piian blogin suunnilleen alusta loppuun, ja nyt vähän jännittää, kun pitää lähettää oma räpellys niin taitavalle ompelijalle. Toivottavasti pussukalle löytyy joku elämäntarkoitus. Piia, laita sähköpostia, osoite löytyy tuolta vasemmasta palkista ylhäältä. Tarvitsen luonnollisesti sinun etanapostiosoitteesi, ja kerro ihmeessä minkä pussin haluat.

Hirveän kivaa, kun olette käyneet täällä! Käykää toisenkin kerran! Tulen kyllä aina vastavierailulle, jos vaan kommentista selviää kenen luo.

5 kommenttia:

SANNALINNEA kirjoitti...

Heips,
mitäs meinaat tehdä noilla kaikilla pussukoilla?
Myyntiinkö?

Elvina kirjoitti...

Juu, varmaan kaupittelen loput jossain. Näyttää nimittäin siltä, että teen niitä kuitenkin vielä lisää, kun vetoketjuja on nyt miljoona, ja kankaanpalasia vielä enemmän. Ja varmaan kaikki pienet tytöt saavat oman pikkupussukan tänä vuonna synttärilahjaksi. Ja isommatkin tytöt.

Piia kirjoitti...

Ihana pussukka saapui :)
Kiitoksia!

Anne kirjoitti...

ei vähänkö mälsää että missasin arpajaiset :(

Elvina kirjoitti...

No voihan höh. Jospa tässä tulis jotkut nappiarpajaiset seuraavaksi. Osallistut niihin sitten!