tiistai 9. maaliskuuta 2010

Nappisoppaa


Nää on niin koukuttavia! Onneksi tarvikkeita on tulossa satamäärin lisää, kunhan posti kulkee maapallon toiselta puolelta. Näistä sitten syntyy yhtä sun toista hauskaa. Panen varmaan osan Taitomaahan myytäväksi. Ekat pussukatkin sain jo kaupaksi, kiva juttu!

7 kommenttia:

SANNALINNEA kirjoitti...

Kivojaihaniasöpöjäsuloisia.

Niinu kirjoitti...

Mä haluan kanssa lusikkani tuohon "soppaan"!
Ihania ovat!

Aarre kirjoitti...

Supersuloisia.

Mirka kirjoitti...

Awww!!! Miulle kans!!!! Mistä ostit nuo vempeleet? Paljon makso? Mitä, miten miksi!!! Ja noloa, en oo viestiin vieläkään vastannu, meillä on tätä hulinaa piisannu, mutta mielessä olet ollu <3

Elvina kirjoitti...

Tänks, leidit! Nää on kyllä just niin ihania!

Mirka, Etsystä ostelin, mutta hintaa en muista, kun olen napsutellut sieltä viime aikoina ihan järjettömästi tavaraa. Mutta isompia satseja vois hyvinkin ostaa kimpassa, niin tulis hyvin halvaksi.

Mirka kirjoitti...

No sie osaisit varmaan sit hyvin hoitaa tilauksen... Mie en tajuu etsystä yhtään mitään!!! Oikeesti, en oo päässy perille sen toiminnasta. Eli tilausta vaan kehiin! Ja hei, mjukalle tuossa harkittiin tilausta...

Elvina kirjoitti...

Voivoivoi, mie oon jo ihan liiankin perehtynyt Etsyn toimintaan. Onneksi dollari ei oo oikein arvossaan, niin tuhlailua voi jotenkin puolustella... Mie tuun Mjukan tilaukseen mukaan! Laitan vaikka tänään jo postia siulle.