lauantai 15. toukokuuta 2010

Pallelle pöllöt, tyllelle tyllitMeillä täytetään kohta kuusi vuotta oikein perusteellisesti. Juhlien teemana on supersankarit ja prinsessat, ja vieraatkin toivottavasti pukeutuvat jommaksikummaksi. Aatos on urhea Pöllömies, joka nimestään huolimatta ei pöllöile, vaan pelastaa pieniä pöllöjä pulasta. Tämä sankari syntyi viime talvena, ja sen ympärille on kehkeytynyt jo aikamoinen imperiumi. Suurta elokuvatrilogiaa odotellaan valmistuvaksi ihan minä hetkenä hyvänsä, ja oheiskrääsäksi tulee muun muassa mahtavat Owlman Legot, jotka eivät maksa mitään, koska Aatos itse rakentaa ne kaikille lapsille.


Minä ompelin pöllömiehelle viitan Ottobren 4/04 kaavalla. Kuvathan on siis taas tosi laadukkaat, mutta melkein saatte selvää! Applikaatio on violettia vuorisatiinia, kuten myös sisäosa. Päällyskangas on jotain viskoosipellavaa tai vastaavaa.Vellamon pinnessakausi se vaan jatkuu ja kirkas pinkki on ehkä niinku maailman ihanin väri edelleen. Äiti ei oo aina kovin samaa mieltä, mutta tällä kertaa olin suopea ja ostin metrikaupalla tylliä. Tää ois niinku alushame, mutta veikkaan, että se päällä pyörähdellään ihan ilman päällysmekkojakin muutaman kerran. Noin iso määrä tylliä ei meinannu millään mahtua kuvaan. Toivottavasti mahtuu sen pinnessamekon alle.Spektaakkelina kekkereissä on sitten aarteenetsintää (prinsessat löytää helmiä ja kumilankaa, sankarit viirit ja kangastussit, pitää päätellä mitä niille vois tehdä), "aasinhäntää", mutta kiinnitetäänkin prinsessalle kruunua ja pusuhuulia, ja zorrolle viiksiä ja naamiota, ja lopuksi on ongintaa. Ahti antaa tänä vuonna jokaiselle oman purkin. Purkissa on purkkaa ja pojille silitettävät sheriffin tähdet ja tytöille nappipompulat ja -sormukset. Koitin välttää krääsän jakamista, mutta pelkkä tyhjä purkki tuntui aika karulta. Lapset valitsivat jokaiselle vieraalle sopivimman Tilda-paperin, jonka mukaan sitten purkit päällystettiin.


No nää on ikivanhat, koska tein ne näille synttärisankareille, kun tyypit olivat vuoden vanhoja. Löysin ne nyt, ja nehän sopivat puolivuotiaalle Tellervolle jo tosi hyvin! Nämä ovat suunnilleen ekat vaatteet, jotka ikinä olen ommellut, ja niistä tuli ihan hyvät. Pitäähän ne nyt blogata, vaikkeivät ihan tuoreita olekaan!

2 kommenttia:

Iikkis kirjoitti...

Oot ollut tosi ahkera ja synttärijuhlat kuulostaa varsin kivoilta!

Niina kirjoitti...

oli varmasti mukavat juhlat kun oli näin kivat asut.