keskiviikko 18. elokuuta 2010

Sieniä sateella

Nyt näyttäis olevan aika tiukka teema tää sienijuttu. Mutta voi onnetonta, miun piti tehdä vaatteita pojalle, mut ei näistä kyllä tullu! Tai voihan toi paita olla yhteinen.

Tää on nyt sitä aiemmin inisemääni väärää kangasta, eli popliinia kun piti olla trikoota. Tein tästä sitten Ottobre 1/09 Kerttu-tunikan. Pituus on koosta 116 ja leveys koosta 104. Tuli vieläkin vähän liian leveä. En tehny niitä kuminauhoja tuonne nauhakujaan, vaan ihan satiininauhalla hoidin homman.

Paita on Ottobren parhaat t-paidat -kaavalla. Tässä pituus on koosta 122 ja leveys koosta 110, ja se on aika hyvä. Meillä oli vähän erimielisyyttä taas peitetikkikoneen kanssa, mutta kerrassaan siisti tuli tällä erää kuitenkin.

Legginsit on jostain vanhemmasta Ottobresta. Pituus taas koosta 116, mutta leveys koosta 98 ja se on just hyvä! Itse asiassa ei ole edes ihan niukkapiukka, vaan just mukavasti ihan himpun verran löysä, jotta siinä pääsee vielä vähän kasvamaankin. Kurjuus vaan, että nämä olivat tänään eskarissa päällä, ja tuo kangas näyttää nyt jo polvista kulahtaneen. Pidin sitä niin hyvälaatuisena, mutta näköjään näppituntumani ei ole vielä riittävän kehittynyt. No, näillä mennään. Söpöt ne on vähän haalistuneenakin.

9 kommenttia:

Anna-Maija kirjoitti...

Aikasta ihanaa toi sienitrikoo. Siitä vois tehdä itsellekin paidan.. =)

Meeri kirjoitti...

Ihana setti!

Anonyymi kirjoitti...

Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Upea setti ja tosiaan on aikas ihana tuo sienitrikoo :).

Tiina kirjoitti...

Saapa nähdä, arveluttaa itseäkin tuo laatu, tai jännittää lähinnä. Oma tilaus on vetämässä, ja odotan maha muljuten innosta noita sienikankaita, ne on niiin ihania!!! =D

Kate kirjoitti...

Vautsi, tosi kivoja! Mäkin tekisin tuosta sienitrikoosta itselleni paidan :)

Elvina kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteista!

Itsekin pohdin paitaa itselleni, mutta en millään raaskinut ostaa kangasta niin paljon, kun halusin kuitenkin nuokin. Mutta sitä on vielä vihreäpohjaisena hyvä satsi...

unisukka kirjoitti...

Nyt kun käyttöä on jo hiukan takana, mikä on arviosi sienikankaan laadusta? Tilaus suunnitteilla, mutta ei viitsis huonoa ostaa, vaikka halvalla saiskin ;)

Elvina kirjoitti...

No on se kyllä ihan ok, ja parin pesun jälkeen näyttää hyvältä. En tiedä mikä niitä polvia sitten mahtoi vaivata, oisko vaan pölyyntyneet eskarin pihassa kuitenkin.