sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Hitaasti tapahtuu

Olen niin keskittynyt virkkaamaan japaniksi, ettei mikään muu meinaa valmistua (ei tosin ne japanilaiset virkkauksetkaan). Tämä essu meni tilauksesta siskon työkaverille, joka piti fiksuna tätä. Tämän nyt vaan tein vähän eri tavalla, eli reunat on kantattu. Kangas on taas japanilaista puuvillacanvasta.

Toisessa taskussa on tässäkin tuo lenksukka avaimelle.


Tämä kangas on ihanaa, mutta mielestäni se venyy rumasti, kun valkoinen pohjaväri tulee niin paljon näkyviin. Tein sitten tämän Farbenmixin Hannah-tunikan perusteella. Kaavaa piti vähän säätää, koska kangasta oli liian vähän, mutta tästä tuli ihan loistava. Aluksi meillä oli tyttären kanssa erimielisyyttä siitä, miten sen pääntien kuuluu olla, mutta sitten tajuttiin vähän kiristää kuminauhaa, ja johan äitikin pystyi taas käyttäytymään aikuismaisesti.

2 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Itsekin petyin tuohon sukellusveneeseen. Ärsyttää suunnattomasti että se on värjätty noin, varsinkin kun se ei ole mitään halpaa kangasta.

Mulla on muuten tuota sienikangasta sinisenä kaapissa, ollut jo vuosia. Ruskean käytin silloin muinoin esikoisen takkiin... Mitähän siitä sinisestä keksisi.

Elvina kirjoitti...

Ehdotan toista takkia :D. Sienikangas on kyllä nättiä.

Sukellusvene toimii hienosti tollaisessa vaatteessa, jossa joustolla ei oo kauheasti merkitystä, mutta kyllähän sitä tuohon hintaan toivoisi laatua.