sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Vesurilla päähän

Tässä sitä on yritetty saavuttaa täydellistä hattukaavaa, mutta vielä ollaan vähän vaiheessa. Aivan käyttökelpoisia nämä kaikki kyllä ovat, ja juuri sopivia näille viileneville ilmoille. Tuo aiemminkin postattu ruskea myssy on ehkä kooltaan sopivin, mutta mallissa on vielä aika paljon hiomista.

Tässä on ensimmäinen vesuripiponi. Siitä tuli melko hyvä, mutta hiippa on ehkä kuitenkin hiukan liian pitkä, ja vesurin koukkukin saisi olla timakampi.


Tästä taas tuli liian suuri, vaikka luulin tekeväni ihan samaa kokoa. Vesurin koukku on kuitenkin vähän paremmalla korkeudella, mutta muuten malli ei ole ihan meidän ipanan päähän valettu. Toisaalta mistäs sen vielä voi tietää, koska se tosiaan on liian iso. Kangas on kuitenkin aivan hurmaava, onneksi sitä on vielä jäljellä uusiin kokeiluihin.2 kommenttia:

Vekarana kirjoitti...

Kivan näkösiä ainakin.Eiköhän se kaava siitä muokkaannu kun tarpeeksi monta koeversiota tekee.Koeversioiden tekeminen on ainakin omasta mielestä niin puuduttavaa hommaa,heti pitäis saada se kunnollinen malli :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienot hatut :)