tiistai 26. lokakuuta 2010

Villahulluutta

Kyllä se vaan kannattaa, villaan sijoittaminen nimittäin. Vaikka kertaostoksena villahankinnat ovat kalliita, halvaksi se silti tulee ommella ne ihan itse. Ja kun nää on niin ihanan pehmeitä ja ihan älyttömän kivoja!

Näissä asennoissa lapset halusivat omat kerrastonsa kuvattavan.
Paitojen kaavana on Farbenmixin Zoe, jossa on aina vähän hankaluuksia pääntien kanssa. Oli materiaali mikä hyvänsä, kanttaus ei tunnu onnistuvan ikinä, eikä resorikaan tunnu ihan istuvan. Muutenhan tuo malli on aivan loistava. Pikkasen piti kuitenkin kaventaa sitä vartalonmyötäistäkin mallia meidän hoikkiksille. Paidat ovat ihan kelvollisia sellaisenaan käytettäiksi, mutta kalsareista tein ihan sukkahousunpiukat, jotta menee hyvin housujen alla. Käytin jotain Ottobren kaavaa, ja leveys oli koosta 86, pituus koosta 122. Tuli juuri sopivat.


Napeille tuli heti käyttöä, kun Vellamo toivoi uusia pompuloita. Tänään päässä oli nämä kolme, huomenna saattaa olla useampiakin, koska suden ja Punahilkan lisäksi tarvitaan ihan selvästi myös mummon mökki ja hameen helmat. Ja pupu.
Tervetuloa uudet lukijat! Mukavaa kun tulitte! Tekisi mieli pitää ne arpajaiset, joista jo aiemmin kohkasin, mutta en tiedä mitä arpoisin. Ehdotella saa.

9 kommenttia:

Anne kirjoitti...

arvo tuollaisia hiuspompuloita. tai norsu :)

Elvina kirjoitti...

No niitä kyllä riittäis varmaan arvottavaksi asti. Nappejakin on tulossa pari sataa lisää...

Katja kirjoitti...

Arvo ihmeessä noita nappiaihioita, haluaisin niiin kovasti tehdä itsekin noita nappeja, mutta kun en voi tilata ulkomailta (ei ole tarvittavia kortteja/tilejä). Olisin hyvin, hyvin iloinen jos voittaisin sellaiset tarvikkeet! :D

pikkupikkuriikki kirjoitti...

mukavia villavaatteita mutta niden pesu!!! Eikös se ole käsin??
Arvo pompuloita sekä norsu...että vois valita kun eihän pojat käytä pompuloita...ja valmiita kiitos... =)

Marjuli kirjoitti...

Komeita on! Mieki haaveilen että ompelisin villavaatteet tytöille itse, mutta en taida silti jaksaa. Ihanaa, kun muut saa aikaan :)

Erja kirjoitti...

Ihanan pirteät kerrastot!

Pihla kirjoitti...

minäkin olen pompuloiden kannalla ja poika vaihtoehdoksi jotain muuta

Meeri kirjoitti...

ihanat kerrastot! Ja meillekin kelpais tuommoiset ihanat pompulat, joten semmoiset palkinnoksi ja pojille joku muu kiva juttu.

Meeri kirjoitti...

ihanat kerrastot! Ja meillekin kelpais tuommoiset ihanat pompulat, joten semmoiset palkinnoksi ja pojille joku muu kiva juttu.