maanantai 15. marraskuuta 2010

Kaikki on kaupan!

Arvontaan on osallistunut ihan häkellyttävän paljon porukkaa! Tosi kivaa! Seikkailin eilen blogeissanne, mutta koska halusin katsastaa jotakuinkin kaikki, en ehtinyt monellekaan kommentteja jättää. Aivan valtavan taitavia ihmisiä sitä oikein onkaan.

Olen saanut jonkin verran kysymyksiä siitä voisinko myydä suoraan noita arpajaisvoittoja. No kyllä vaan! Olen tehnytkin ne lähinnä joulumyyjäisiä varten, kuten aiemmat norsut ja pienen peitonkin. Saimme ystäväni Anna-Maijan kanssa pöydän Lappeenrannan Linnoituksen joulumarkkinoille. Itse asiassa me olemme museon järjestämässä tilassa Vihreässä Makasiinissa. Tervetuloa ostoksille sankoin joukoin muutaman viikon päästä! Mutta jos matka on turhan pitkä ja haluaisit jotain tekeleistäni, niin näitähän saa ostaa minulta jo ennen myyjäisiäkin. Sähköpostilla tavoittaa!

pussukat 10 e
pinnipari 4 e
pompulapari 3,5 e
sormus 3,5 e

Tarkoituksenani on ehtiä tehdä myös muutamia housuja myyntipöytään. Tällaiset velourpöksyt syntyi eilen, kun kokeilin piirtää kaavaa, jonka mukaan housuilla olisi riittävän pitkä käyttöikä. Nämä on mitoitettu meidän tellervolle, ja näyttäisi olevan aika hyvin kokoa 80-86. Vielä pieniä muutoksia teen, mutta onpahan ainakin oikea koko saavutettu. Sekä ylös että alas jää reilusti kasvunvaraa, mutta resorit käännettyinä ne pysyvät päällä mukavasti jo nyt.

Pöksyt pitkänä
ja pätkänä.

Ai niin, joitain muitakin kysymyksiä oli. Etsyssä suosikkimyyjäni on ollut essentialsupplies, jolla nyt on puoti kiinni. Muuten ostelen ihan keneltä sattuu. Teen aina naurettavaa hintavertailua ja sitten ostan useammalta eri myyjältä, jotta voittaisin jonkun vaivaisen euron, kun postikulutkin laskee mukaan. En siis ole mikään uskollinen asiakas, vaan tyynesti ostan sieltä, mistä halvimmalla saa.

Pinneistä olen kokeillut sekä sellaisia, joissa on vain reikä, että sellaisia, joissa on se liimatäppä. Kummassakin on puolensa, ja kumpikin vaatii vähän kikkailua, jotta nappi pysyy. Kyllä ne saa pysymään, mutta en osaa sanoa kumpi olisi toimivampi tapa.

Ja sitten jokunen on kysellyt voisinko ottaa kimppaan mukaan, kun teen seuraavaa nappitilausta. No voin tietysti. Jos siis joku kokee, ettei ole ihan yhtä hölläkätinen luottokorttinsa kanssa kuin minä, voi taas lähestyä sähköpostilla. Pelkkien nappien kanssa on kuitenkin hankala pelata, melkeinpä niihin sen oman työkalunsa tarvitsee, mutta nekin ovat edullisia. Jos innokkaita ilmaantuu, voisin kysellä kimppatarjouksia.


6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Minä lähtisin oikein mielelläni mukaan, jos tilaat kimpassa napintekojuttuja! Jos ymmärsin edes oikein, että mitä olet tilaamassa :D

Elvina kirjoitti...

Heh, epäselvyys on vahvuuteni. Siis just niitä nappipohjia ja niihin tarvittavia "työkaluja" tilaan taas jossain vaiheessa.

Mirka kirjoitti...

Mie lähen kanssa mukaan!! Mie tarviisin sen härvelinkin. Tai oikeestaan jos laittasit miulle rautalankaohjeet mitä tarviin ja mistä kannattaa ostaa :-D Oon siis ulkomailta tilaillu sitä ja tätä, mutta jotenkin nuo nappihommat on sekavat, että mitä kaikkea mie tarviin!!

Anna kirjoitti...

Jos niin paljon porukkaa lähtee mukaan, että saat revittyä jostain kimppatarjouksen, niin silloin minäkin tilaan mukana! Muuten koen helpommaksi tilata ihan itse :)

Sani kirjoitti...

Kivat housut!

Olet osallistunut luovaan leikkiin blogini kautta, laitatko osoitteesi tikbumsa@hotmail.com niin saan yllärin lähetettyä! :)

Intianminttu kirjoitti...

Minäkin olisin kiinnostunut kimppatilauksesta, jos saat jonkun normihintoja edullisemman tarjouksen napeista ja tarvittavasta työkalusta.