lauantai 6. marraskuuta 2010

Nappiin meni taasNyt on upouusia pinnejä, joista ei nappi napsahda irti sitten millään. Koruliimakin on tilattu kaukomailta juuri tähän tarkoitukseen, ja sen pitäisi olla perinteistä pikaliimaa parempaa. Ensimmäinen erä on juuri valmistunut, toinen satsi on kuivumassa. Arvatkaa jääkö tähän koukkuun!

Nämä ovat loistavia joululahjoja yksittäin tai settinä, ja varmaan jo keksittekin millä meidän tytärten joulukalenterin luukkuja täytellään tänä vuonna...

Näitä saa pian Taitomaasta, ja joulukuussa Lappeenrannan Linnoituksen joulumarkkinoilta Vihreästä makasiinista.8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita:) Mistä tuollaista paksua pompulakuminauhaa saisi ostettua?

Intianminttu kirjoitti...

Tosi kivoja! Jatkan edellisen kommentoijan kanssa kyselylinjaa: mistä olet hankkinut nappipohjat? Kokeilin yhdenlaisia, mutta ne olivat mielestäni hankalat. Ovatko nämä muovia vai metallia? Laitetaanko paikoilleen ilman apuvälinettä vai välineen avustuksella?

Elvina kirjoitti...

Kiitoksia!

Olen käyttänyt kuminauhana valmiita hiuslenkkejä, mutta vastaavaa kuminauhaa olen kyllä nähnyt ainakin paikallisessa ompelutarvikeliikkeessä. Nappipohjat, koruliimat, pinnit ja sormuspohjat olen ostanut eri myyjiltä Etsystä. Nämä nappipohjat ovat metallia ja niihin tarvitaan oma työkalu. Varmaan pärjäisi ilmankin, mutta voisi se olla aika työlästä. Nappi sinällään on melko vaivaton tehdä (tai riippuu vähän kankaasta kuinka paljon liukuu), mutta erityisesti pinniä saa väkertää aika monessa vaiheessa.

Mirka kirjoitti...

Ihania ihania ihania!!! Millonkohan saisin nuo vempeleet ostettua miekin. Ehkä joskus :-D

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Ihania nappeja ja muita ihanuuksia sinulla! Vastasin muuten viestiisi blogissani..Jos et saanut siitä ilmoitusta, syy selviää kun luet...

Tilipipilipi kirjoitti...

Juuri eksyin blogiisi ja ihastuin ♥ Aivan ihania, nappeja, pinnejä, ponnareita ja kaikkea ♥

Villa Viherkumpu kirjoitti...

Aivan syötävän ihania teoksia. Eksyin juuri blogiisi ja olet kyllä taitava käsistäsi :)

Unikuu kirjoitti...

tosi ihania kaikenlaisia juttuja. loveit.