maanantai 13. joulukuuta 2010

Tonttu vie kunnian minun työstäni!


On tää julkeaa! Tein Aatokselle housut ja paidan, mutta vain paita uskotaan minun tekeleekseni. Housut teki kuulemma joulumuori ja tonttu ne ystävällisesti toi. Mutta oikeesti se olin minä, uskokaa nyt joku! Kaiken lisäksi nämä onnistuivat tosi hyvin, mutta kuvaa varten jouduin kaivamaan ne esiin pyykkikorista. Taskut on ihan huiput!

Kävin kaksissa joulumyyjäisissä myymässä nappijuttuja, pussukoita ja nyssyköitä sekä norsuja. Tulos oli todella positiivinen! Hauskinta oli kyllä se, miten ihmiset jäivät vilpittömän innoissaan ihastelemaan pöytämme antimia. Samassa pöydässähän oli myynnissä mm. näitä fantastisia leikkiruokia ja samasta blogista löytyviä tilkkupeittoja. Omista tekeleistäni meni lähes kaikki nappipompulat, ja sormuksistakin reilusti yli puolet. Pinnejä jäi vain kahdet! Norsuista innostuivat yllätyksekseni nuoret miehet! Pussukoita jäi jonkin verran, ja laitan niitä vielä Taitomaahan myyntiin.

Hassua muuten, miten sitä täällä blogistanissa oppii pitämään joitakin asioita aivan selvänä. Yllättävän moni nimittäin luuli maatuska- ja muita zakkakankaita kirppislöydöiksi. Itsellä kun on pieni henkilökohtainen ongelma luottokortin ja Etsyn kanssa, niin eihän sitä tajua, etteivät kaikki seuraa kangasmarkkinoita niin tarkkaan. Mutta löytääkö joku tosiaan kirppiksiltä sellaisia kankaita?! Sille kirppikselle minäkin haluan!

4 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Kiva setti ja hienoa että kauppa on käynyt hyvin. Ei taida semmosia kirppiksiä kyllä olla mistä tuollaisia kankaita löytäis. Heh. =)

Tiina kirjoitti...

Tosi hyvin ja siististi olet onnistunut nuo taskut toteuttamaan! Pisteet siitä! Ja kyllä minä ainakin uskon nuo sinun tekemiksesi, Toljanterin joulupukilla (lainasi kai muorin konetta) näytti ainakin olevan vanha Tikka-ompelukone, liekö sillä tuollaisia saisi tehdyksi?! ;D

Nina kirjoitti...

Kivoja nappipinnejä. Mistä olet löytänyt tuollaiseia peruspinnejä (ja mihin hintaan)? Itsekin tässä etsiskelin pinnejä, mutta täytyi sitten tyytyä pikkupakkauksissa myytäviin, mahdollisimman sopiviin valmiisiin pinneihin.

Elvina kirjoitti...

Kiitokset kommenteista taas!

Nina, olen ostanut pinnejäkin Etsystä, sekä perusversioita että sitten niitä, joissa on sellainen alusta. Oiskohan 50 kappaleen satsi maksanut jonkun 9 dollaria posteineen.