sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Paluu planeetalle

Töihin pitäisa palata, eikä sinne sovi mennä ilman vaatteita. Onneksi Kontti myy vanhoja verhoja, joista kätevä emäntä ompelee itselleen hameet! Äitini mielestä tuo puolukkahame on ihan outo. Hah!

Näppärä tyttö verhoili itse itsensä.

10 kommenttia:

vupii kirjoitti...

Ihanat hameet !
Iloisen räiskyvät värit ja tuo puolukkahame on ihana !

Päivi kirjoitti...

Voi vitsi miten komian kankaan oot löytänyt. Tuo kukkakangas puhuttelee mua tosi isosti nyt. Ei puolukatkaan paha ole, mutta mä tykkään kyllä toisesta enemmän.

Elvina kirjoitti...

Mie tykkään kyllä itsekin enemmän noista kukista, mutta puolukka on pop! Kukkakangas maksoi kerrassaan euron, ja siitä on tehty jo yksi hattu, ja siitä saa vielä yhdelle lapselle takin, että kyllä se vaan kannatti ostaa. Puolukasta maksoin useamman euron, mutta siitäkin saa vielä lapsen takin, joten voidaan puhua riittävän edullisista vaatteista.

rusina kirjoitti...

Tulipa lapsuus mieleen tuosta puolukkahameesta! Äidilläni on kylpytakki identtisellä kuosilla, mutta froteisena tietenkin. Itse olen aina ajatellut kuviota kirsikkana, hassua näin vuosien jälkeen tajuta, että ehkä se onkin puolukka :D

Elvina kirjoitti...

Oih, tuo froteisena oisikin vähän liian mahtava! Itse asiassa mie olen pitänyt sitä myös kirsikkana, mutta jostain syystä kirjoitin puolukka. Tutkimattomattomat ovat mielleyhtymien tiet.

Anonyymi kirjoitti...

Teidän äiti oli kyllä väärässä, tuo puolukkahamehan on aivan loistava!

piippanen kirjoitti...

Oijoi miten ihkuja kankaita olet löytänyt! Ahh mitkä värit tuossa kukkahameessa, varmaan arvaat että nuo kolahtaa miun makuhermoihin aika kivasti :) *droooool*

Miekii ajattelin tehdä hameita seuraavaksi. Semmosia kukkilintuhamosia pellavasta :) Tuutko Elvina miun sovitusmalliksi? (hups, melkein meinasin sanoa ellu, mut onneks vaan melkein)

piippanen kirjoitti...

Höh, eihän miun kommentissa näy kuvaakaan, en mie oo tuollanen pallopäinen harmaavarpunen ollenkaan. Onnistuiskohan nyt? (mie oon aika noviisi täällä blogimaailmassa, tarviis jonkun kokeneemman opettamaan)

Elvina kirjoitti...

No tulihan se tuttu pärstä siihen, Piippanen! Ja heti tuun sovtusnukeksi, kun tarviit vähän leveäperäisempää mannekiinia!

piippanen kirjoitti...

Leväperäinen my ass. Tai siis, your ass, eiku, siis ei mitään. Pjooh, kunhan saan sen hamosen tehtyä, ni sitte sovitellaan. Ensimmäisen protokappaleen teen luonnollisesti ihan itselleni, arvaa kenen opastamana? :-)