keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Herkut jakoon!


Tilda-addiktien pitää aina vaihtaa jotain, ja tällä kertaa teemana on herkut. Kolme tildamaista herkkua lähtee siis matkaan, vaikka tässä nyt onkin muffinsseja koko perheelle. Tuo isoin on siis vaikka liina, keskikokoinen on patalappu ja pikkuruisin on ihan vaan pussukka. Raitakankaat on aitoa Tildaa, muut on muuta.
Vaikeinta näissä on tikkaaminen. Kädenjälki ei ole kauhean tasaista, ja sehän näkyy kun langat eivät joka kohdassa ole ihan just samaa väriä kuin kangas. Tämä onkin vielä vähän kesken, viimeistellään kyllä ennen lähettämistä.

Patalaput on sentään melkoisen helppo tehdä. Tässä en enää tikannut tuota muhvinksia, koska omassa vastaavassa tuntuu pysyvän mainiosti ilman lankaakin.

Jostain syystä tämän surkean pussukan kohdalla tuli useampikin mutka. Ompelukone tötöili käsissäni ihan miten sattuu, mutta tuli siitä nyt valmis. Se on sitten mansikka tuo ruudullinen möykky siinä keskellä.

Toivottavasti vastaanottaja huomaa näistä sen aloittelijan rajattoman innokkuuden, jos nyt muuta ei oikein mieleen tule.

3 kommenttia:

Katjaliini kirjoitti...

Tuli oikein nälkä nuo nähdessään=0)
Ihania!

Verka kirjoitti...

VOi voi kun on ihania, miten ihmeessä raaskit luopua noin ihanasta paketista? :)

Elvina kirjoitti...

Kiitos kiitos! Eiköhän tässä vaihdossa tule ihanuuksia minullekin :)