torstai 22. toukokuuta 2008

OSASIN!!!

Varoituksen sana: nyt on omakehun löyhkää ilmassa.

Vähän aikaa sitten hehkutin Tilda-addiktien foorumilla, että olin saanut halvalla ihanaa Hilcon kangasta. Nyt sain siitä valmiiksi mekon tyttärelleni Ottobren (6/07) kaavoilla. Kangas on sattumalta samaa kuin mallissa, mutta polvekenauhat laitoin tarkoituksella hiukan eri tavalla.

Ja tadaa, tässä se nyt on!!!Meidän lapset joutuvat yleensä juhlimaan pellavassa ja muussa maanläheisessä, mutta nyt veljeni häihin päätin tempaista kunnon linnanneidon rimpsut. Alusmekko on vielä hiukan kesken, mutta siihenkin tulee vähän pitsiä helmaan. Tytär on kovin mielissään. Minäkin olen! Osasinpas ommella piilovetoketjun! Ja nuo hihat, hurmaavat!


Mekon kanssa laitetaan nämä maailman ihanimmat saapikkaat, jotka ostettiin jo yli vuosi sitten Kanarialta. Ne mahtuvat viikonloppuna mahdollisesti viimeisen kerran, mutta juuri tätä tilaisuutta ja tätä mekkoa nuo kengät ovat odottaneet.


Nyt on enää äiti ite ilman vaatteita. Sillee ei kuulemma ole soveliasta kuitenkaan mennä häihin. Eikä omassa hääpuvussakaan, vaikka se onkin hääpuku. Ihme nipotusta.

1 kommentti:

Merja kirjoitti...

Ihana!mulla on just samalla kaavalla tehty mekko,vähän vaiheessa vielä....