maanantai 14. heinäkuuta 2008

Palkintokaappisi odottaa täydennystä


No näyttääpäs se nyt sitten vinolta! Ei se tuossa pöydällä noin vinksallaan ole.

Lupasin arpoa
ruokahaasteeseen osallistuneitten kesken jotain keittiöaiheista, ja nyt sitä jotain on valmiina. Tämä on sitten patalappu, ihan näin selvyyden vuoksi kerrottakoon. Sisällä on sellaista oikeaa patalappuvanua, joka ei kärähdä sormiin (kuten tavallinen polyesterlevyvanu tekee, piti kokeilla sekin, kun se oli halvempaa...). Malli on taas sovellettua Tildaa, mitäpä muutakaan. Ruskeaa ja vaaleanpunaista, miun suosikkisöpöilyvärejä!

Huomasin juuri, että se uhoamani kävijälaskurilukukin alkaa pikkuhiljaa lähestyä ihan varoittamatta, vaikka sen palkinto ei ole vielä valmis. Mutta kuka siihen sitten osuukaan, ilmoittautukoon minulle tänne tai tildalaiset voi vaikka foorumilla laittaa yksityisviestiä. Eiköhän tässä jotain keksitä. Hmmm... jos sitä ei kukaan huomaa, niin sitten vaikka seuraavan luvun bongaaja?

3 kommenttia:

Katjaliini kirjoitti...

2758 bongattu juuri =0)

Jole kirjoitti...

Hitsin vitsi, mikä kuhina täällä on! Olikin mittari sitten jo pyörähtänyt tuon maagisen luvun ohi tässä aamun aikana. Ja eilen oli vielä monta kymmentä kävijää matkaa! Katjaliiniä onnisti!

Elvina kirjoitti...

Uskomatonta! Arvelin alun perin, että menisi jonnekin elokuulle koko juttu. Mutta siis Katjaliini, sinulle tulossa yllätys...