tiistai 15. heinäkuuta 2008

Mies on sittenkin murrettavissa!

Eilen illalla mieheni tuli myöhään tontilta. Takana oli rakentamisen lisäksi tylsä päivä toimistossa, ja ilmeisesti sitä sitten oli ollut aikaa selailla kaikenlaisia talosivustoja, koska kun mies tuli kotiin, hän ensimmäiseksi sanoi jotakuinkin näin:

"Kuule, sisusta vaan meidän koti Tildalla ja millä lie lauraashleyllä!"

Oooukkei... piti vähän tunnustella, että mistäs nyt tuulee, ja niinhän siinä oli käynyt, että mies oli plärännyt etuoven myytäviä taloja ihan noin niinku vertailumielellä, ja useimmat talot näyttivät kuulemma ihan kamalilta sisältä. Tai sitten kerta kaikkiaan tämä meikäläisen passiivinen painostus ja aktiivinen suostuttelu tuottavat kuin tuottavatkin tulosta! Aiemmin kun on ollut vain jotenkin siedettävää, että laitan sinne tänne jotain hiukan höpsöä maalaisromanttista, mutta nyt yhtäkkiä linja onkin tämä:

"Tee vaan sitten satumaa, mutta teekin se sitten koko talosta eikä vaan sieltä täältä!"

No kyllä se minulle passaa. Hyväähän minä vaan tarkoitan, kun suunnittelen kaiken turhia kyselemättä. Silkkaa kiusantekoahan se olisi, että toisen täytyisi kantaa huolta sekä rakentamisesta että sisustamisesta! (Tällä muuten tienaisi ihan varppina taas niitä 30-luvun vaimon pojoja.) Nyt kun mies keskittyy kaiken maailman harkkoihin ja putkiin ja sen sellaisiin, niin eihän se edes ehdi ottaa kantaa tällaisiin pikkuseikkoihin, kuten onko kodinhoitohuoneessa vaaleanpunaiset seinät vai ei. Kyllä se sitten huomaa, kun ryhtyy niitä tekemään. 


3 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Kiva kun vierailit ja ehdit kirjoittaa mietteitäsi oman linjan löytämisestä! Jään innolla seuraamaan teidän Projektia ja Valitsemaasi Tyyliä!

IHANAT tildailut :-)

Vaapukkamehu kirjoitti...

Kuule, käypä katsomassa Kruunukalusteen sivuilta ihana ruokailuryhmä... Sellainen valkoinen, jossa 2 erilaista tuolia. Se KUULUU satumaahan...
Ja tyynyliinassa muuten mietin etupäässä sitä uutta taloa :) Meilläkin mies on jo uuvutettu... Aluksi oli kaikessa kovin vastahankaan, mutta nykyään kuuluu jo :"on se muuten ihanaa, että jaksat sisutaa ja pohtia miten kaikki sopii yhteen. Meillä on jotenkin vaan kaikki niin mietittyä. Sen huomaa." Kuulostaa muuten ihan kivalta.. Onkohan sillä jotain taka-ajatuksia, kun tuollain hehkuttaa ;)

Elvina kirjoitti...

Marja Kristiina, tervetuloa toistekin, minäkin ramppaan sinun blogissasi vähän joka päivä!

Ja Vaapukkamehu, ei tuonne Kruunukalusteen sivuille melkein edes uskalla mennä! Siellä on niin hysteerisen upeita huonekaluja. Juuri tuollainen pöytä olisikin ihanteellinen.