keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Tyynyliinavaihdon tuotoksia

Tildalandiassa on taas ompelukoneet surranneet, kun addiktit ovat kehitelleet toinen toistaan upeampia tyynyliinoja. Ehkä jokaisen vaihdon kohdalla olen tiukasti sitä mieltä, että tämä on nyt se kaikkein ihanin vaihto, ja nyt taas tuntuu siltä. Eikä vaikeaa ole miettiä miksi. Katsokaas mitä sain Vaapukkamehulta:

Se on valitettavasti rypyssä postin jäljiltä, mutta kyllä se siitä suoristuu, kunhan saan ostettua uuden silitysraudan (ei siis juuri tämän takia tarvitse, vaan koska pilasin jo ajat sitten vanhan raudan silittämällä epähuomiossa täydellä teholla suoraan hopeanhohtoista polyestersatiinia, ja nyt silitän kaiken tarvittavan leivinpaperin läpi).

Vaapukkamehulla saattaa olla jonkinasteisia kykyjä ajatustenlukuun, koska juuri eilen suunnittelin lastenhuoneen satusohvalle uutta peitettä näistä:


Nythän se peite on tietenkin pakko tehdä, eikä vain suunnitella, koska tuo tyynyliina sopii siihen niin hyvin. Ei meillä muuten ole tuollaisia neliönmallisia koristetyynyjäkään. Kovin on hataralla pohjalla tämä meikäläisen vaihtoharrastus. Itse tein tällaisen liinan, ja se lähti siis vastavuoroisesti Vaapukkamehulle.

Sen keskellä on tällainen kangasvärillä painettu Tildan leimakuva:


Ihan päivittäin toivon, että osaisin ottaa edes pikkiriikkisen parempia kuvia. Tuskin tulee tapahtumaan.


1 kommentti:

Katjaliini kirjoitti...

Molemmat tyynyliinat ovat todella kauniita =0)