lauantai 5. heinäkuuta 2008

Sisustus on alkanut!


Huikean jännittävää! Olen tehnyt ensimmäisen tilauksen uuteen kotiin! Kyseessä on Laura Ashleyn tapetti, joka läntätään makuuhuoneen peräseinään. Näin tämän tapetin joskus jossain sisustuslehdessä, ja ihastuin heti. Kerrankin kävi sitten niin, että kun sitä noin miljoonannen kerran netissä kuolasin, se olikin alessa. No sehän sopii! 

Muualle taloon ei taida tapetteja tullakaan, ainakaan noin kuvioillisia (ja kalliita). Sitten aikanaan tehdään yläkertaan lastenhuoneet, ja sinne saattaa tulla jotain, mutta olen kyllä suunnitellut jotain maltillista pystyraitaa. 

2 kommenttia:

Vaapukkamehu kirjoitti...

Tapettien valinta ON vaikeaa ja kallista :( Minä ostin liki kaikki tapetit Rauta Otrasta (K-Rauta) kun siskolla oli sinne sellainen kaikki tapetit -25% kuponki. Tapetit on meinaan TOSI harvoin alessa. Täytyisiköhän uskaltaa ne Laura Ashleyn nettisivut kurkata, kun olohuone tarttis uuden tapetin (se on jo 2 kertaa tapetoitu, mutta se on jotain ö-luokan tapettia ja aina vaan virheellistä :( )
Tuo tapetti näyttää herkulliselta! Meillä makkarissa Tapettitalon harmaa-pohjainen Juhannusruusu.

Elvina kirjoitti...

Aaaarrrgghh! Se Juhannusruusu on I-H-A-N-A! Tässähän melkein tulee mielipuoleksi, jos ryhtyy liiaksi mietiskelemään. No, onneksi tuo Laura Ashley saa aikaan väristyksiä myös tilauksen jälkeen, eli luultavasti en tule katumapäälle.

Meillä taitaa olla vähän sama maku =).