sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Vuosipäivä meni


Kävimme eilen pienen Fridan 2-vuotissynttäreillä. Ompelin vakosametista tällaisen mekon lahjaksi. Malli on jostain viime vuoden Ottobresta, ja jälleen kerran aivan järkyttävän leveä! Kavensinkin sitä jo tekovaiheessa, mutta jäi siihen silti ihan liikaa leveyttä kainaloiden kohdalle. En ymmärrä kenelle siellä oikein näitä vaatteita suunnitellaan.

Muistin myös, että blogillani oli sitten myös synttärit! Aika tarkkaan vuosi sitten mietin, että jotkut muut varmaan osaavat tehdä tällaisia blogeja, mutta enhän minä. Sitten kuitenkin kokeilin. Vissiinkin toisena tekeleenäni oli Fridan 1-vuotislahja, Tilda-pupu.

Ajattelin muuten silloin myös niin, että ne on ne jotkut toiset, jotka osaavat tehdä lapsilleen vaatteita, joita kehtaa käyttää julkisesti. Tiedä sitten onko tässä karttunut taito vaiko silkka katteeton itseluottamus, mutta tämän blogivuoden aikana olen kyllä saanut aikaan paljon enemmän kuin koskaan olisin osannut kuvitellakaan!

2 kommenttia:

Kapu Karvakorva kirjoitti...

Kangas ainakin on aivan ihana :)

EllaVeera kirjoitti...

Olen kyllä noista Ottobren:n malleista samaa mieltä: ihan mielettömän leveitä! Ja ihme mitoitukset on myös aikkuisten vaatteissa (jos siis koon katsoo taulukosta).

Mutta: piti siis kehua aivan ihania aamupalavärkkejä!

Terkuin EllaVeera YSV:ltä