torstai 8. tammikuuta 2009

Pehmeät on vaatteheni kaikki, kaikki ylläni on pehmeää...

Nyt olen täysin rakastunut tohon velouriin! Onneksi sitä löytyy kaikissa mahdollisissa väreissä, niin lapsille voi tehdä kirkkaita vaatteita. Resoreita löytyy vähän huonommin. Jos ei löydy oikeaa väriä, täytyy laittaa ihan väärä. Sitten sopii taas ihan hyvin.

Tämän paidan kanssa kaikki meni loistavasti siihen saakka kun lanka loppui saumurista. Parin päivän paussi piti pitää, ja kaulus oli korjattava kokonaan, mutta siitä tuli kyllä aikas ihana.2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Jee, kiva sydänkukkaidea! Sopivan simppeli. Tuossa aiemmin kun jurputit lasten/poikien kaavoista, niin voin kyllä suositella Ompele lapselle -kirjaa, joka vilahti juuri blogissani. Vanhahan se on kuin taivas (kasikytjotain), mutta kokoja on 130 asti, ja itse ainakin olen pystynyt niiden vanhanaikaisten kuvien "läpi" näkemään ihan kivoja vaateideoita nykyaikanakin sovellettavaksi.

Mirka kirjoitti...

Hei,onkohan sama kirja tuo, eli niitä Gyntherin? Mie lainasin kirjastosta sen ompele lapselle 1-4v ja ihania peruskaavoja! Mutta iteasiassa tulin sitä sanomaan, että kiitos vain siun ihanien Tilda-töiden, miulle on tulossa "Tildan tapaan" -kirja :-D Voihan se olla, että en innostu yhtään, tai sitten innostun paljon. Sen näkee sitten, mutta ihania nuo on! Miulla on joku ompelukirja-kausi menossa, tällä viikolla tuli nukenvaatekirjakin... Ja houkuttaisi nyt kyllä tuo JUJU-kirjakin mikä siulla on! Noo, jos enempi keskittyisi kuitenkin ompeluun eikä kirjojen shoppailuun :-D