sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta


Ehdinpäs vielä tammikuussa toivottaa tämänkin. Tuli noottia, etten ole vaivautunut blogiani päivittämään, joten tulkoon tässä nyt jotakin rävellyksiä sitten.

Toissapäivänä ja tänään syntyi paidat, jotka ovat parit keskenään. Kankaat on toki ihan eri paikoista hankittu ja eri aikaankin, mutta molempia piti saada. On suuri etu, kun on kaksoset. Niille voi ja pitääkin olla vähän niin kuin samanlaiset, mutta kuitenkin erilaiset vaatteet. Siinäpä oiva syy ostaa kivoja kankaita eri väreissä! No, näistä kaikki muut ovat jo ehtineet omat versionsa omissa blogeissaan esitellä, mutta meidän värivalinnat olivat nämä. Viidakkopaidan turkoosi resori olikin aika plöröä, enkä saanut sillä kauniisti kantattuapääntietä, joten piti vaihtaa tavallinen resori vaan. Maatilapaita taas onnistui yli odotusten. Ompeluvaiheessa kirosin vain sitä, etten ostanut useampaa rullaa lankaa, vaan puolasin yhdestä rullasta kahdelle puolalle. Kummastakin puolasta loppui sitten kesken se lanka, toisesta kahteen kertaan.

Tässä sitten pari lahjaa pienille kivoille tytöille. Heppoja olen tehnyt ennenkin, ja se vaan on niin kiva! Vakosamettisessa pussukassa oli ompelukuvia.


Tämän tein jo jouluksi. Marimekon kankaasta raaskin tehdä puikkopussin siskolleni. Sen seurana oli pari kerää äärettömän taitavan ystäväni värjäämiä lankoja.


Veljeni vaimoineen sai pellavaisen saunatyynyn ja laventelisaippuan. Kaurapussejakin tein, mutta ei niistä mitään kuvaa ole. Kuvitelkaa ne.

Ei kommentteja: