torstai 25. helmikuuta 2010

KaramellikassiJompikumpi meistä on melko taitava, minä tai Pahvi, tai sitten vaan olemme aika hyvä pari. Tästä tuli iiiiihana! Tykkään oikein kovasti! Vaikeaa oli lähinnä osien yhdistäminen, vaikka luulin sen olevan ihan piece of nakki. Terekin meni pääosin tosi hyvin. Se olisi saanut olla vähän palleroisempi, mutta kotona nyt oli hyvin ohutta nyöriä, jota nöyrästi käytin. Ainoastaan kahvan kohdalta tere jäi loppujen lopuksi piiloon, koska siinä vaiheessa oli jo ihan mahdotonta tehdä asialle mitään. Mutta se näyttää ihan oikealta repulta! Joka suunnasta!!!

Pääsin myös kokeilemaan ompelukoneella puolaamista suoraan neulasta, kun Pfaff on ymmärtänyt, että herkästi hermostuva ompelija jättää muuten kaikki työt kesken. Kyllä on näppärää! Ja se IDT-syöttö se vasta ihmeellisen ihana onkin! Kangaskerrokset suorastaan kipittävät neulaa kohti ihan itsestään!

9 kommenttia:

vupii kirjoitti...

Hieno!

Iikkis kirjoitti...

Vau! Ja voi kun munkin koneesta sais puolattua neulasta!

Mirka kirjoitti...

Jaahans, mie oon hurahtanu hurauttelee hattuja, niin sie teet kasseja :-D Pitää varmaan kohta alkaa tehdä vaihtoja ;)

Ihan tosi hienoja nää siun kassit ja tää reppu on ihan yliveto!! Siulta varmaan onnistus ihan piis of nakki tehä semmonen marikassin kopiokin *viheltelee*

Elvina kirjoitti...

Kiitoksia kiitoksia! Löysin just pohjasta inhottavan kohdan, joka piti ommella uudestaa, ja siltä osin tere jäi piiloon, mutta muuten oon kyllä vieläkin tyytyväinen tuohon.

Irene kirjoitti...

Aivan mahtava reppu! Oot kyllä tosi taitava.

Anonyymi kirjoitti...

upea reppu!ihania juttuja sinulla!

Kristiina kirjoitti...

Tosi Hieno!!Onko kaava omasi, vai voiko kaavan jostakin saada? Olisi ihanaa tehdä kerhoreppuja lapsille...

Ihania juttuja sinulla!

Elvina kirjoitti...

Kiitoksia! Tämän kaava on ostettu Made by Rae -blogista, tässä suora linja puotiin http://www.e-junkie.com/madebyrae/product/91333.php .

Kristiina kirjoitti...

Kiitos linkistä!menen sinne katsomaan kaavoja...