perjantai 19. helmikuuta 2010

KesäkassiPikkusiskoni näki tämän kassin, ja halusi samanlaisen, mutta isomman. Samaiselle siskolle tein aiemmin täällä näkyvän puikkopussin, ja siskohan valkkasi samaa kangasta laukkuunsa.


Laukussa on pieni sisätasku, joka on tavallisella rengasnepillä kiinni. En ole vielä päättänyt, tuleeko tähän Kam vai Prym varsinaiseksi nepiksi. Magneetti olisi ollut kivoin, mutta niitä ei nyt tähän hätään ole tarjolla.

Kaava on sama kuin tuossa aiemmassa laukussa, mutta vaan pidennetty versio. Vähän enemmän saisi olla vekkiä näin isossa, mutta tää nyt olikin kokeilu. Tämäkin kangas on Marimekkoa, mutta olen jämäköittänyt sen tukikankaalla. Aika kiva tuli.

3 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Näpsäkän näköinen laukku! Kiva toi pitkä hihna ja soma kangas. Siskosi lienee todella tyytyväinen...

Kaisuliina kirjoitti...

Hei! Ihana laukku!
Haluaisitko jakaa sen kaavat tai ohjeet? Olisi kiva ommella samanlainen mutta tarvitsen aina muka jonkinlaiset ohjeet että pääsen niitä itse muokkaamaan. :)

Elvina kirjoitti...

Kiitos! Tähän ei ollut mitään kaavaa, vaan piirtelin ihan omasta päästäni. Apuna oli se aiemmin tekemäni violetti käsilaukku, josta sisko toivoi pidempää versiota. Täysin vapaalla kädellä siis piirtelin koko homman, ja on siis lähinnä mäihää, että siitä tuli just sopiva.