maanantai 23. elokuuta 2010

Liskojen yö, ja aamukin

Taas tuli paikattua ja pidennettyä yhdet vanhat pöksyt uuteen uskoon. Paikkakangas on tällä kertaa Marimekon Noppa-kangasta, jota yllättäen oli kaapissa yli kaksi metriä. Se sopi hyvin liskolle, josta tosin tuli vähän myös kilpikonnan ja siilinkin näköinen. Sen nyt piti olla noin korkea, että ne rispaantumat saatiin mahtumaan sen alle.


Ilokseni huomasin ratsastavani aivan trendien harjalla, nyt kun kerran pidennän näitä resoreita vajaamittaisiksi jääneisiin housuihin. Eilen nimittäin kävin Me&I-kutsuilla, ja tajusin, että nehän myy samaa kamaa hienosti joogahousuina! Tosin niitä on vissiin markkinoitu vain tytöille, mutta ei meillä oo ennenkään sellasista välitetty. Aatos taipuu lootusasentoon ihan yhtä hyvin (tai huonosti) kuin meidän tyllerötkin!

4 kommenttia:

Iikkis kirjoitti...

Tosi kivoja korjauksia olet tehnyt! Voi kun itsekin joskus jaksaisi korjata vaatteita, miksi se tuntuu aina niin tylsältä?

Elvina kirjoitti...

Ei se ole tylsää! Se on nopeaa ja hauskaa, pääsee pikkutilkuista eroon (vai voiko kahden metrin palaa kutsua pikkutilkuksi...) ja saa ärsyttäviksi käyneet vaatteet takaisin käyttöön. Lapset on ihan innoissaan, kun tulee vanhasta uutta taas.

Salla kirjoitti...

Liskot on pop meilläkin :) Käypä vilkaisemassa blogiani, siellä on jotakin sinulle!

minnamari kirjoitti...

Kivat paikat! Tyttärellä (8-v.) on tollaset samantapaset housut, joista ei voi luopua sitten millään. Täytyy vissiin kanssa yrittää paikkailla ja pidennellä, niin voi vielä pari vuotta pitää niitä lempihousujaan...;)