tiistai 14. syyskuuta 2010

Mie&mie


Olen taas käynyt inspiroitumassa Me&I-kutsuilla, mutten ikinä raaski ostaa niitä kestäviä canvashousuja. Pääton vihdoin tehdä ihan itse. Puuvillacanvas löytyi Kangastukusta, kaavat muokkasin Ottobren 1/09 housukaavoista meidän hoikkalaisille sopiviksi, ja sitten vaan peitetikkikone laulamaan. Tuosta nyt näkyykin, että näillä on kävästy jo hiekkalaatikolla, ja toistaiseksi ovat kestäneet. Katsotaan myöhemmin mitä tämänpäiväinen eskarin urheilutempaus on saanut pöksyille aikaan...


Taskuissa on vinokantti, kun en viitsinyt vuorittaa.


Polvet ovat kaksinkertaiset.Lahkeensuussa on kiristin. Alun perin oli tarkoitus tehdä hieno sinkiläreikä, mutta en tiennyt miten saisin sen kuminauhan sieltä ulos, niin ompelin ihan vaan napinläven.


Takana on ihan perussettii, taskut.7 kommenttia:

Hilla kirjoitti...

Tosi kivat housut! Ja paljon kivemmat värit kuin Me&I:n canvashousuissa!

Lilli kirjoitti...

Hienot!
Miulla olis nyt kauhea ompelukuume, ompeluhuone on vaan vielä niin kaaoksessa ja kankaat laatikoissa (kun se kangaskaapin runko meni _taas_ vaihtoon...)

Marja K. kirjoitti...

Tosi tyylikkäät housut! Toivottavasti kangas kestää toivotulla tavalla kun olet nähnyt vaivaa taskujen ym. yksityiskohtien kanssa.

Mirka kirjoitti...

Tosi hienot canvas-housut ja tosiaankin, paljon hienommat kuin meandilla!!

Vekarana kirjoitti...

Kivat on!!Tykkään myös tästä väristä enemmän kuin me&i! Pitäis itsekkin koittaa :)

Sani kirjoitti...

Hienot!

Elvina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Itsekin tykkään tästä mallista enemmän kuin Meandin housuista, ehkä se on tuo pyöristetty tasku, joka tekee sen vähän vähemmän työhaalarin näköiseksi. Ja tietty kun sai valita värit omien lasten mukaan! Housut pärjäsivät hyvin eskarin urheilupäivässä, vaikka pelkäsinkin, että peitetikki tarttuu johonkin kiinni ja lähtee purkautumaan. Hyvää jälkeä tuo kone tekee! Ja kangas vaikuttaa erittäin kestävältä.

Lilli, miten yksien kaappien tuominen taloon TILAUKSEN MUKAAN voi olla jollekin niin vaikeaa??? Toivottavasti saat nopeasti ompelusoppesi kuntoon!