keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Kätevä emäntä

Tein toissailtana testin, jolla selvitin millainen 30-luvun vaimo olisin. Aika surkea kuulemma, vaikka mielestäni vastailin tosi konservatiivisesti. Tahdoin tietysti välittömästi parantaa asemaani. Olen toki varsin jolly and gay, mutta koska en kuitenkaan aio kunnostautua vaatteiden silittämisessä, piti keksiä jotain muuta.

Onneksi meillä on se rakennusprojekti! Mies katoaa tontille suoraan töistä, ja minun tehtäväni on huolehtia kodista, lapsista ja ruoasta. Ja kas, pitikin kesken päivän päästä hakemaan miehen allekirjoitus vakuutusyhtiön paperiin (eikös tämäkin olisi hyväksi 30-luvun vaimolle, siis että hakee sitä
miehen allekirjoitusta? vaikka siihen kyllä minunkin nimi tarvittiin, eli ei se taidakaan käydä). Minäpä puin lapset suloisesti ja pakkasin koriin uunituoreita aurajuustosarvia. Kampasin jopa oman tukkani! Sitten kävelimme hymyilevinä ja onnellisina käsi kädessä, tai siis toisen lapsen käsi korin sangassa, kaupungin halki. Pientä miinusta siitä, että jätin lapset matkan varrelle ystäväni luo, mutta joka tapauksessa saavutin sellaisen Täydellisten naisten Bree-vivahteen, kun saavuin mieheni toimistoon vielä tuoksuvien sarvien kanssa. Kyllä se tulos pikkuhiljaa tästä paranee.


Ei kommentteja: