keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Kummallista


Piti mennä ihan vaan ostamaan kermaa ja perunajauhoja kakkua varten, mutta miten siinä se Tiimari olikin niin matkan varrella, ettei sen ohi voinutkaan kävellä. Siellä kun on niitä alehyllyjä, niin hulluksi meinaa tulla ihmispolo. Ostin taas kamalan kasan askartelutarvikkeita, vaikka enpä juuri edes askartele. Tosin kaikki maksoi yhteensä sellaiset kuusi euroa, ettei tässä nyt ihan köyhtymään päässyt.

Mukaan tarttui muiden muassa tällaiset Fiskarsin levyt. "Pintakuviointilevyt - Energy" lukee paketissa.


No juu, muuten tosi kiva juttu, mutta minä en tiedä mitä näillä tehdään! Paketissa on jonkun laitteen kuva, mutta kaupan täti sanoi, ettei heillä nyt taida enää sellaisia ollakaan. Ahaa joo, vastasin minä, ja ostin nuo levyt silti. Kokeilin jo, että värittämällä niitten päällä tulee hauskaa jälkeä. Ja tuossa kuvassa on paperi, jolle virkkuukoukulla painelin noita levyjen kuvioita. Hauskaa jälkeä sekin. Mutta mitä näillä oikeasti tehdään? Ja mikä on se salaperäinen laite, joka minulta nyt puuttuu? Joku teistä kuitenkin tietää (ja hei isä, se et ole sinä, ihan varmasti et).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin ruusukankaan olen saanut n.15x15cm palana jossain ekoissa Tilda-vaihdoista. Eli en tiedä sen hankkimis paikkaa, mutta se on todella kaunista, ja jostain saat asian tietää, kerro ihmeessä minullekkin!! =)

Huset på landet kirjoitti...

Täällä näköjään piisaa luovuutta! Ihana kun voit tehdä niin ihania tuotteita itse! Varmasti löytyy käyttö levyillekin!

Onnea arvontaan!