keskiviikko 19. elokuuta 2009

Outo kumpuTaiteilin itelleni mammafarkut, kun en oikein mahdu mihinkään valmiiseen. Maha on niin alhaalla ja ylhäällä, että se vaatii erikoiskohtelua. Näihinkään ei siis ollut mitään sopivaa kaavaa, ja joudun vielä huomenna vähän nappasemaan persauksesta sisäänpäin (ihme kyllä) sekä takaa resoria matalammaksi, mutta kyllä näillä huomenna jo töihin menee. Takataskut ois ehkä ollu vielä kiva lisä, mutta en taida kuitenkaan olla niin lyhyillä paidoilla liikenteessä, että niillä oikeasti mitään virkaa olisi. Näissä on muutes oikeesti aika paljon levenevät lahkeet, vaikkei siltä näytäkään.


Ja sitten taas sitä peitetikkiriemua. Näin pätevän näköiset saumat tuli lahkeensuuhun ja sivuun! Ei se kone ihan vielä ole itseään takaisin maksanut, mutta hiljaa hyvää tulee.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi vitst miten hienon näköiset saumat housuissa :) Mies lupasi sen Elnan peitetikkikoneen ja nyt odottelen pakettia kotiin :D Arvaa haluaisinko sen tänne ja nyt heti, no varmaankin ensi viikolla pääsen harjoittelemaan.

Anne kirjoitti...

upeaa saumaa!

Mirka kirjoitti...

Oi miten ihana mahakuva tuossa samalla <3 Ihan näyttää tutun malliselta, melkein tulee jo ikävä tuota aikaa! Ja housut on UPEAT! Tuo tikki todella viimeistelee! Pitäsköhän...

iikkis kirjoitti...

Tosiaan hienoa jälkeä tulee, lahkeista tulee paljon nätimmät kuin että ompelukoneella vetäsee... Komea on muuten masu ja ei ihmekään ettei oikein housut meinaa mahtua! =)